Artikler

Hva koster det å leie stillas?

Prisen for å leie stillas varierer basert på flere faktorer, som hvor du tenker å leie fra, valg av stillastype og størrelse på stillaset, varighet på leieperioden og ekstrakostnader ved eventuelt utvidet tjenestetilbud. Priser som dekker transport, montering og forsikring er lurt å ta med i beregningen. Alt i alt handler det om hvilke behov du har og hvilket prosjekt du skal starte på, da prisene ofte kan justeres deretter.

Bilde fra siden av et hvitt hus, med stillas på langside og kortside.

Samlet pris på leie av stillas

Vi tilbyr stillaspakker som er egnet til flere formål og finnes i forskjellige størrelser. Her får du de ulike delene samlet, og er tiltenkt som en komplett løsning for ditt prosjekt. Jo større og mer omfattende pakke, jo høyere pris, naturligvis. Med andre ord får du det du betaler for, og det skal være enkelt å velge riktig pakke for deg.

I noen tilfeller trenger du kanskje å leie ulike stillasdeler. Da kan det ofte være slik at du selv må sørge for å holde styr på hva totalprisen blir. Hos Global Stillas kan du rådføre deg med en av oss dersom utstyret du trenger er spredt på ulike kategorier. På denne måten kan du både få kompetent veiledning til utstyr tilpasset ditt prosjekt, i tillegg til at du får et samlet pristilbud på tross av at du leier forskjellig stillas.

Usikker på hvor mye stillas du trenger? Les om mengde stillas til ulike prosjekter her!

Skreddersydd pristilbud på stillas

I Global Stillas er vi opptatt av kundens nytteverdi, og vi lar ikke gunstige priser gå utover kvaliteten på produktet. Hos oss kan du leie stillas, rullestillas og foldestillas. Uansett om det dreier seg om nybygg eller vedlikehold, finner du garantert det du trenger av stillas hos oss. I motsetning til mange andre leverandører, har ikke vi statiske priser på utleie av stillas. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss for å få et godt pristilbud skreddersydd etter ditt behov! Leie av stillas kan du lese mer om her.