Fasadestillas løsninger

Ram1 Fasadestillas løsninger

Fasadestillas løsningene hos Global Stillas er av god kvalitet og enkle å montere – både for fagfolk og privatpersoner. Våre fasadestillas fungerer som et trygt utgangspunkt for byggeprosjektet, mens tilleggsløsningene gjør det enda mer effektivt når du skal få jobben gjort. Se vårt varierte utvalg av tilleggsløsninger til fasadestillaser som vi tilbyr:

Skrått terreng

Skrått terreng  st15

Bygg i skråning? Det er fullt mulig å tilpasse stillaset i skrått terreng og i trapper. Du trenger bare noen enkle ekstradeler til stillaset – og disse finner du her!

Værbeskyttelse

Ramme for værbeskyttelse GS2

Værbeskyttelse er et tiltak for å beskytte uferdige bygg mot harde værforhold. Dette er særlig aktuelt ved nybygg og rehabilitering. Vi tilbyr ulike komponenter til værbeskyttelse for en komfortabel arbeidsdag.

Utvendig trappeoppgang

Trappeoppgang 1 etg

Trenger du utvendig trappeløsning, så har du kommet til riktig sted. Vi tilbyr utvendig trappeløsning med utvendig og innvendig rekkverk i aluminium.

Rullestillas fundament

rullestillas fundament 1

Blant tilbehøret til fasadestillas hos oss, finner du fundament for rullestillas. På denne måten kan du spe på med delene du trenger for å bygge det rullestillaset du trenger!

Nedkastrør

Nedkastrør med vinsjhåndtak

Med nedkastrør får du effektiv og sikker fjerning av avfall fra større høyder på byggeplassen. Avfallet går direkte til container – noe som forenkler arbeidshverdagen betraktelig og øker det samlede HMS nivået for prosjektet. Nedkastrør kan enkelt monteres på stillaset, vegger, vinduskarmer eller fra taket.

Snøryddingsrampe

sr30 1

En viktig del å ha på plass under vinteren, er snøryddingsrampe. Vi har flere ulike snøryddingsramper – fra smale og høye, til korte og brede! Snøryddingsrampene kan monteres mot vegg, eller være som en frittstående enhet.