Stillas

Stillas til salgs

Enten det dreier seg om nybygg, vedlikehold eller reparasjoner, finner du stillas løsninger hos oss som vil passe ditt prosjekt. Våre fasadestillaser er utformet for å takle langt de fleste utfordringer du måtte møte! 

Vi tilbyr et bredt spekter av stillaspakker – alt designet for å imøtekomme dine behov og krav. Hos oss kombineres høy kvalitet og brukervennlighet med rimelige løsninger, som vil si at vi kan tilby mer gunstige priser enn mange andre aktører på markedet. Foruten stillaspakker finner du også et stort antall av stillas tilbehør og tilleggsløsninger hos oss. Velg mellom våre stabile fasadestillaser eller våre rullestillaser for ekstra fleksibilitet. For deg som ønsker ytterligere tilpasninger, kan fasadestillasene enkelt utvides med ulike tilleggsmoduler. Våre fasadestillaser er tilgjengelig i både aluminium og stål, slik at du kan velge det som passer til ditt behov.

Vi forstår viktigheten av et stabilt og sikkert underlag for trygt arbeid i høyden, og har derfor alltid fokus på kvalitet og sikkerhet. Med vår store lagerbeholdning har vi mulighet til å levere stillasene raskt, og med alt av nødvendige komponenter inkludert. Utforsk vårt sortiment nedenfor, og invester i kvalitet og funksjonalitet. 

Kontakt oss gjerne dersom du trenger veiledning for å finne stillaset til ditt prosjekt!

Fasadestillas

Fasadestillas

RULLESTILLAS JUMBO

jumbo rollestilals

Stillasdeler

Stillasdeler

Tilhenger

varehenger ram1