Stillas til leie

Stillas til utleie

Forestill deg at du skal utføre utvendig renovering av fasaden, enten bytte vinduer eller male huset. Da er stillas en helt avgjørende faktor! Fasadestillas er ideelle for arbeid på både mindre hus eller større bygninger. De gir deg enkelt tilgang til ulike høyder, og muligheten for å dekke et bredt bruksområde. En velkjent utfordring i slike prosjekter er oppbevaring av stillaset når arbeidet er ferdig. Derfor tilbyr vi en praktisk løsning: stillas til leie som gir deg tilgang til det du trenger for en periode. Det gjør at du enkelt kan montere stillaset og levere tilbake når jobben er fullført!

Ønsker du heller å investere i et eget stillas? Ta en titt på vårt brede og varierte utvalg av stillaspakker, tilleggs løsninger eller stillas på henger. Vi har noe som passer til ethvert prosjekt!

Utleie av stillas - kvalitet til rimelig penge!

Hos Global Stillas kan du leie stillas av høy kvalitet til gunstige priser. Vi tilbyr utleie av stillaspakker og stillastilbehør, for deg som trenger noen ekstra komponenter. Du kan enkelt sende oss en liste over utstyret du ønsker å leie, så ordner vi resten for deg. Vi har en fleksibel leieperiode, med et minimum på 1 uke. Når prosjektet er fullført kan du enkelt returnere stillaset. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for oppbevaring av stillaset. Vi tilbyr stillasutleie i Oslo-området (Østlandet), med en kjøreavstand på opptil 3 timer fra Fjerdingby. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil vi kontakte deg med et skreddersydd tilbud!

Behov for å ha stillaset lenger? Vi tilbyr også leasing av stillaser i en periode på 3 til 5 år, slik at du kan tilpasse etter dine behov. Når leasingavtalen utløper, avtaler du og Nordea Finans hva som hender med stillaset.

Kontakt oss