Værbeskyttelse

Ram1 værbeskyttelse

Værbeskyttelse er en løsning som monteres på stillaset under en byggeprosess for å beskytte uferdige bygg mot vær og vind. Det er flere fordeler med værbeskyttelse, som for eksempel økt produktivitet og bedre arbeidsmiljø i tillegg til at det blir enklere å planlegge og det sørger for kortere byggetid. Det bidrar rett og slett til en bedre lønnsomhet i prosjektet.

Vårt værbeskyttelse-system til Ram1 fasadestillas, er en god løsning på kalde og våte dager. Her får du muligheten til å sikre stillaset og fremdriften din mot regn, snø, vind og kulde på en enkel og rimelig måte. Du kan velge enten å pakke inn hele stillaset eller kun toppen med stillaspresenning, slik at arbeidsdagen på stillaset blir langt mer komfortabel. Mellom takbøylene monteres det doble og enkle rekkverk.

Ved tildekking av stillaser er det påkrevd at du dokumenterer at det er montert tilstrekkelig med veggfester på stillaset, i tillegg til at de er plassert forskriftsmessig.

Våre løsningsforslag til værbeskyttelse

Takbøyle GS1 med muligheter for høydejustering. Monteres på rekkverkstøtte “L” med koblinger. Forsterkes med rør montert på skrått – også med koblinger.

Ramme for værbeskyttelse GS2 montert direkte på stillasrammen. Dette løsningsforslaget bidrar til lettvint og hurtig montering.

Takbøyle GS3 har en ekstra knekk på tuben for økt beskyttelse mot slagregn, snø og vind. Takbøylen kan enkelt justeres i høyden ved hjelp av en 1 meter rekkverkstøtte «L» med vribare koblinger. Hvis det er nødvendig, kan takbøylen ytterligere forsterkes ved å legge til rør og vribare koblinger eller diagonaler.

Lurer du på hvilken løsning som passer best til ditt prosjekt? Ta gjerne kontakt med oss nedenfor, så tar vi en prat der vi veileder deg rundt det!

Viktig: Vi understreker at ved montering av duk/stillaspresenning på alle typer stillas er det nødvendig å dokumentere/beregne antall av veggfester på stillaset.