Værbeskyttelse

Ram1 værbeskyttelse

Våres værbeskyttelse system til Ram1 fasadestillas, er en god løsning på kalde og våte dager. Her får du muligheten til å sikre stillaset og fremdriften din mot regn, snø, vind og kulde på en enkel og rimelig måte. Du kan velge enten å pakke inn hele stillaset eller kun toppen med stillaspresenning, slik kan arbeidsdagen på stillaset bli langt mer komfortabel. Mellom takbøylene monteres det doble og enkle rekkverk.

Vi tilbyr 3 løsningsforslag

Takbøyle GS1 med muligheter for høydejustering. Monteres på rekkverk støtte L med koblinger. Forsterkes med rør montert på skrått, også med koblinger.

Ramme for værbeskyttelse GS2 montert direkte på stillasrammen. Lettvinn og hurtig montering.

Takbøyle GS3 har en ekstra knekk på tuben for økt beskyttelse mot slagregn, snø og vind. Takbøylen kan enkelt justeres i høyden ved hjelp av en 1 meter rekkverk støtte «L» med vribare koblinger. Hvis det er nødvendig, kan takbøylen ytterligere forsterkes ved å legge til rør og vribare koblinger eller diagonaler.

Viktig: Vi understreker at ved montering av duk/stillaspresenning på alle typer stillas er det nødvendig å dokumentere/beregne antall av veggfester på stillaset.