Tilhengerpakker

Tilhengerpakker med stillas

I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av tilhengerpakker med stillas. Ram1 lettstillas i belastningsklasse 3 (200 kg pr. kvm) er en perfekt løsning både for private og profesjonelle aktører. En god investering for deg som driver med stillasutleie eller som profesjonell/privat snekker, maler eller taktekker. Alle våre stillaspakker leveres som standard med hovedkomponenter i aluminium (aluminium rammer, alu/finner plattinger og aluminium dobbelt rekkverk). Ønsker du en billigere løsning enn aluminium stillas så kan vi levere stillaset med enkelt rekkverk i stål. Våre stillaser er lette og ukompliserte å montere. For deg som ønsker en økonomi tilhengerpakke har vi en løsning med stål rammer og stål rekkverk. Alle stillaspakker leveres med aluminium /finner plattinger uansett om du velger økonomi eller standard løsningen.

Tilhengerpakker FLEXI - 6 typer

Hengerpakke Flexi kan monteres på en av følgende varianter. Den største fordelen med denne stillaspakke er fleksibilitet. Stillaspakken kan lett flyttes og monteres på flere ulike måter, her er det mange muligheter.

Tilhengerpakker PRO - 16 typer

Hengerpakke Pro er for deg som ønsker en enklere stillaspakke. Samtidig finnes det mulighet for å supplere med ekstra stillas tilbehør. Vi kan eventuelt hjelpe deg med å tilpasse stillaspakken.

Om du ønsker andre mål og størrelser, ta kontakt med oss.

  Tilhenger type

  Velg materiale

  Tilhengerpakke type

  Tilhengerpakke Flexi aluminium

  Tilhengerpakke Flexi stål

  Tilhengerpakke PRO aluminium

  Tilhengerpakke PRO stål