Fallsikrings utstyr

Personlig fallsikrings utstyr

Som seriøs stillasforhandler ønsker Global Stillas å tilby våre kunder kvalitets fallsikrings utstyr til personlig bruk. For oss er det viktig å levere et produkt av kvalitet, komfort og ikke minst sikkerhet til en rimelig pris. Et komplett sett består av fallsikring sele, fallsikrings blokk (fås med enkel eller dobbel krok) og en vanntett bag for enkel oppbevaring.

Fallsikrings seler Wurth (CE merket EN 360)

Vi kan tilby to forskjellige fallsikrings seler fra Wurth: Basic og Basic pluss i størrelsene M-XXL. Disse selene har brede stropper og en god ryggstøtte som gjør de komfortable å ha på seg og ta i bruk.

Basic Pluss (EN360)

Basic

Fallsikrings seler Inter (CE merket EN358, EN361, EN813 )

Profesjonell fallsikrings seler Action One og Comfort One laget for de mest krevende kunder. De er egnet for de vanskeligste høyde oppgavene, og er designet av eksperter med 30 års erfaring. Disse fallsikringsselene blir ofte brukt under de tøffeste arbeidsforhold.

Fallsikringsblokk

Fallsikrings blokkene som vi tilbyr finnes med både enkel og dobbelt krok (22KN), og leveres med en båndlengde på 2,5 meter inklusivt falldemper.

Fallsikringblokk 2,5m Kompakt dobbel

Fallsikringblokk 2,5m Kompakt enkel

Krok til fallsikring (EN 362)

Tilbys i 3 versjoner, alle med ergonomisk håndtak:

59mm

Krok RS59:

Åpning 59mm
Vekt 490g
Maks belastning: 25 KN

Krok RS60:

Åpning 60mm
Vekt 500g
Maks belastning: 22KN

110mm

Krok CS110:

Åpning 110mm
Vekt 910g
Maks belastning: 25KN

Fallsikringssett

I tillegg tilbyr vi komplette fallsikrings sett bestående av fallsikringssele (Action one eller Ergon Comfort), fallsikringsblokk med automatisk innrulling og innebygd falldemping, sikrings krok og en vanntett oppbevaringssekk.

Fallsikringssett Action One

Fallsikringssett Comfort one

Fallsikringsutstyret vi tilbyr er meget egnet for både privat og profesjonelle aktører, både med tanke på kvalitet og økonomi.

Global Stillas kan hjelpe med årlig kontroll og sertifisering til en veldig rimelig pris. Her i Global Stillas har vi alltid fokus på din sikkerhet, og du er velkommen til å kontakte vår salgsavdeling for en hyggelig prat.