Om oss

shutterstock_222756625

HVEM ER VI?

Global Stillas er et moderne firma opprettet med tanke på kunder som verdsetter profesjonell service og høy kvalitet. Vår unike tilnærming og markedserfaring gjør det mulig for oss å tilfredsstille selv de mest krevende kundene. Vi har mange års erfaring, med en kunnskap og ekspertise som setter oss i en sterkere posisjon på det norske byggemarkedet. Vi spesialiserer oss hovedsakelig på salg av stillaser fra velrenommerte produsenter. Med vårt svært brede utvalg er vi i stand til å dekke alle våre kunders ulike behov. Ta gjerne en titt på våre tilbud for privatkunder, byggefirmaer, butikker og grossister.
Alle våre produkter er godkjent for bruk i Skandinavia.

Vi takker for tilliten.
Bedriftens eiere og medarbeidere.

Kvalitetsgaranti

Vi tilbyr kun produkter laget av førsteklasse råvarer. Fordelen ved bruk av våre stillaser er stabil konstruksjon og lang levetid på alle komponenter.

Sikkerhet

Våre produkter har alle nødvendige sertifikater. Takket være stabil konstruksjon blir jobben med våre stillaser meget tilfredsstillende.

Samarbeid

Bli vår samarbeidspartner. Både små, mellomstore og store selskaper er velkommen til samarbeid. Langvaring kooperasjon gir gode muligheter for å forhandle om priser.

Leveringstid

Rask og profesjonell levering til alle kunder som besfinner seg i Norge.

Hva driver vi med?

Vårt firma driver med salg og utleie av stål- og aluminium stillaser og spesialist hengere. I vårt tilbud finner du også byggegjerder, kontor- og byggebrakker. Vi tilbyr egen transport i hele landet.