Om oss

shutterstock_222756625

HVEM ER VI?

Global Stillas er et moderne firma opprettet med tanke på kunder som verdsetter profesjonell service og høy kvalitet. Markedserfaringen vår gjør det mulig for oss å tilfredsstille selv de mest krevende kundene. Vi har mange års erfaring, kunnskap og ekspertise om blant annet stillas montering som setter oss i en sterkere posisjon i det norske markedet. Vi spesialiserer oss hovedsakelig på salg av stillaser fra velrenommerte produsenter. Med vårt gode utvalg er vi i stand til å dekke de fleste av våre kunders behov. Ta gjerne en titt på våre tilbud for privatkunder, byggefirmaer, butikker og grossister.

Alle våre produkter er godkjent for bruk i Norge.

Vi takker for tilliten.
Bedriftens eiere og medarbeidere.

Kvalitetsgaranti

Vi tilbyr kun produkter laget av førsteklasse råvarer. Fordelen ved bruk av våre stillaser er stabil konstruksjon og lang levetid på alle komponenter.

Sikkerhet

Våre produkter har alle nødvendige sertifikater. Takket være stabil konstruksjon og brukervennlige løsninger blir montering med våre stillaser problemfri også for privatpersoner.

Samarbeid

Bli vår samarbeidspartner. Både privatpersoner, små, mellomstore og store selskaper er velkommen til å ta kontakt.

Leveringstid

Rask og rimelig levering til kunder i hele Norge.

HVA KAN VI TILBY?

Vårt firma driver med salg av stål- og aluminium stillaser med og uten tilhørende stillashengere. Vi kan også tilby gode priser på utleie. I vårt sortiment finner du kvalitets rullestillaser fra Jumbo, kontor – og arbeidsbrakker. I tillegg kan vi hjelpe med veldig rimelig transport til hele landet.