Om oss

shutterstock_222756625

HVEM ER VI?

Global Stillas er et moderne firma opprettet med tanke på kunder som verdsetter profesjonell service og høy kvalitet. Vårs markedserfaring gjør det mulig for oss å tilfredsstille selv de mest krevende kundene. Vi har mange års erfaring, med en kunnskap og ekspertise som setter oss i en sterkere posisjon på det norske bygge markedet. Vi spesialiserer oss hovedsakelig på salg av stillaser fra velrenommerte produsenter. Med vårt gode utvalg er vi i stand til å dekke de fleste av våre kunders behov. Ta gjerne en titt på våre tilbud for privatkunder, byggefirmaer, butikker og grossister.

Alle våre produkter er godkjent for bruk i Skandinavia.

Vi takker for tilliten.
Bedriftens eiere og medarbeidere.

Kvalitetsgaranti

Vi tilbyr kun produkter laget av førsteklasse råvarer. Fordelen ved bruk av våre stillaser er stabil konstruksjon og lang levetid på alle komponenter.

Sikkerhet

Våre produkter har alle nødvendige sertifikater. Takket være stabil konstruksjon blir jobben med våre stillaser meget tilfredsstillende.

Samarbeid

Bli vår samarbeidspartner. Både små, mellomstore og store selskaper er velkommen til å ta kontakt.

Leveringstid

Rask og profesjonell levering til alle norske kunder .

HVA KAN VI TILBY?

Vårt firma driver med salg av stål- og aluminium stillaser med tilhørende stillashengere. Vi kan også tilby utleie. I vårt sortiment finner du også kvalitets rullestillaser fra Jumbo, kontor- og arbeidsbrakker. Vi tilbyr veldig rimelig transport til hele landet.