Stillaspakker

VÅRE STILLASPAKKER

Stillaspakkene fra Global Stillas er et godt valg uavhengig av type arbeid eller utstyr du har fra før. Stillaspakkene er nemlig kompatible med de fleste stillassystemer på det norske markedet – så her kan du enten begynne stillassystemet fra scratch, eller supplere med nye deler basert på det du eventuelt har.

Global Stillas tilbyr flere stillaspakker i ulike størrelser og for ulike formål – alt fra Standard som gir deg stillas til én vegg, til Proff som er en fullverdig stillas huspakke. Med Gavlpakker får du stillas som er spesielt designet for gavlvegg, mens Flexi er et supert valg dersom du trenger å montere stillaset på ulike varianter.

FORDELER MED STILLASPAKKENE:

  • Stabil konstruksjon
  • Rask og enkel montering
  • Belastningsklasse 3 – holder opptil 200 kg pr. kvm
  • Egner seg til de fleste bygninger og arbeidsoppgaver
standard

Standard

Stillaspakke standard er et godt valg for deg som trenger et enkelt stillas til bare én vegg. Pakkene inkluderer alt fra en opp til fire høyder i flere forskjellige lengder.

standard

Gavlpakker

Stillaspakker gavlpakker er stillas spesielt designet for gavlveggen. Stillasene er perfekt til renovering eller fasadearbeid av hus eller større bygninger.

flex

Flexi

Stillaspakker flexi er ideelt for deg som trenger et allsidig stillas til flere bruksområder. Den store fordelen med disse pakkene er muligheten for montering på flere ulike måter.

proff

Proff

Stillaspakker huspakker proff er et godt utgangspunkt for deg som har behov for stillas til hele huset. Disse pakkene inneholder alt du trenger for å bygge på fire vegger av gangen.