Stillaspakker

På utkikk etter å kjøpe et nytt stillas? Våre stillaspakker er den perfekte løsningen for deg som har behov for en komplett pakkeløsning. Med våre stillaspakker får du alt du trenger for å komme raskt og enkelt i gang!

VÅRE STILLASPAKKER

standard

STILLASPAKKE STANDARD

Stillaspakke Standard er et godt valg for deg som trenger et enkelt stillas til bare én vegg. Pakkene inkluderer alt fra en opp til fire høyder i flere forskjellige lengder.

standard

STILLASPAKKE GAVELPAKKE

Stillaspakke Gavlpakker er stillas spesielt designet for gavlveggen. Stillasene er perfekt til renovering eller fasadearbeid av hus eller større bygninger.

flex

STILLASPAKKE FLEXI

Stillaspakke Flexi er ideelt for deg som trenger et allsidig stillas til flere bruksområder. Den store fordelen med disse pakkene er muligheten for montering på flere ulike måter.

proff

STILLASPAKKE PROFF

Stillaspakke Proff er et godt utgangspunkt for deg som har behov for stillas til hele huset. Disse pakkene inneholder alt du trenger for å bygge på fire vegger av gangen.

VÅRE STILLASPAKKER

Stillaspakker fra Global Stillas er et godt valg uavhengig av type arbeid eller utstyr du har fra før. Våre stillaspakker er nemlig kompatible med de fleste stillassystemer på det norske markedet – så her kan du enten begynne stillassystemet fra scratch, eller supplere med nye deler basert på det du allerede har. 

Usikker på hvor stor stillaspakke du bør ha? Slik beregner du hvor mye stillas du trenger.

Global Stillas tilbyr flere pakkeløsninger i ulike størrelser og for ulike formål – alt fra Stillaspakke Standard som gir deg stillas til én vegg, til Stillaspakke Proff som er en fullverdig huspakke. Med Stillaspakke Gavlpakker får du stillas som er spesielt designet for gavlvegg, mens Stillaspakke Flexi er et supert valg dersom du trenger å montere stillaset på ulike varianter.

FORDELER MED STILLASPAKKENE:

  • Stabil konstruksjon
  • Rask og enkel montering
  • Belastningsklasse 3 – holder opptil 200 kg pr. kvm
  • Egner seg til de fleste bygninger og arbeidsoppgaver

SKAP DIN EGEN STILLASPAKKE

Vi forstår at det kan være behov for å tilpasse stillaset til et spesifikt prosjekt. Vi gjør det derfor mulig å skape skreddersydde pakkeløsninger som tar høyde for det du trenger. Vi tilbyr flere ulike stillasdeler og tilleggs løsninger til stillas som gjør at du enkelt kan utforme det stillaset du ønsker.

Ønsker du en skreddersydd stillaspakke? Spesifiser gjerne ønskene dine i skjemaet nedenfor, eller kontakt oss!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan velger jeg riktig stillaspakke for mitt prosjekt?

Å velge riktig stillaspakke er avgjørende for å sikre at du har nok stillas til prosjektet ditt. Om du er usikker på hvilken kan det være lurt å vurdere omfanget av prosjektet, bredden og høyden på bygget og underlaget der stillaset skal plasseres.

Hva er belastningskapasiteten på stillaspakkene?

Stillaspakkene fra Global Stillas er i belastningsklasse 3, som vil si at de tåler opptil 200 kg per kvadratmeter på én etasje. Altså ikke hele stillaset på samme tid. Ønsker du å lære mer om kapasiteten til stillas? Ta en titt på vår artikkel: Belastningsklasser for stillas.

Hvor fort leverer dere stillaspakkene?

Vi har alltid stillaspakkene tilgjengelig på lager, og kan levere på kort varsel.

Hvor lang tid tar det å sette opp stillaspakkene?

Pakkene er enkle og uproblematisk å sette opp. Monteringstiden varierer avhengig av størrelsen og kompleksiteten på stillaset. Vi anbefaler alltid at det er minst to personer ved montering. Ønsker du å lære mer om montering av stillas? Ta en titt på vår artikkel: Hvordan sette opp stillas selv?

La oss ta en prat!

    Velg materiale