Leie & Leasing

Leie & Leasing

På utkikk etter å leie eller lease? Da har du kommet til rett plass! Global Stillas tilbyr både leie og leasing av utvalgt profesjonelt utstyr. Leie er et svært populært og kostnadseffektivt valg, foretrukket av mange. Dersom du ønsker å leie, har du muligheten til å velge mellom leie av stillas, rullestillas eller brakker. Alternativt tilbyr vi leasing gjennom Nordea, her kan du lese mer om leasing-alternativet.

FORDELER VED LEIE og LEASING

Den mest betydningsfulle fordelen ved å velge leie fremfor å investere i eget utstyr, er muligheten til å skaffe nødvendig utstyr for akkurat den perioden det behøves. For de som foretrekker å kjøpe eget, bør en tenke nøye over riktig lagring og vedlikehold når produktene ikke er i bruk. Ved å leie, kan du enkelt returnere utstyret når prosjektet er fullført. Ikke nok med dette, men leiealternativet resulterer også i økonomiske besparelser. Til slutt representerer leie også et bærekraftig valg, ettersom du deler utstyret med flere som reduserer belastningen på miljøet.

Leasing gir den store fordelen av verdi for pengene. Gjennom leasing får du tilgang til nytt utstyr over en bestemt periode, mot en fast månedsavgift. Dette betyr at du slipper å finansiere hele kjøpesummen for utstyret på én gang. Ved å lease utstyr eller produkter betaler du for bruksretten, men blir ikke eier av det. Det vil si at du ikke binder kapital i utstyret, noe som gir deg muligheten til å investere pengene andre steder. Dersom du skulle ønske å beholde utstyret, er det mulig å kjøpe det etter endt leasingperiode. En siste fordel er at du ikke påtar deg ansvar for verdifallet, så du unngår økonomisk tap.

PASSER LEIE OG LEASING FOR ALLE?

Leie eller leasing er ikke nødvendigvis egnet for alle situasjoner. Dersom du har en intensjon om å bruke utstyret eller produktene hyppig i en lang periode, kan det være gunstig å investere og eie eget utstyr. Dette gir deg muligheten til å tilpasse etter spesielle behov, noe som ikke er mulig ved leie og leasing. Global Stillas tilbyr alt av det samme utstyret til salgs, her kan du også skreddersy løsninger. Utforsk vårt brede utvalg innen kategorier som stillas, forskaling, brakker, anleggsikring, og mye mer!

RAM1

Stillas til leie

jumbo rollestilals

Rullestillas til leie

brakke til leie

Brakker til leie

KONTAKT OSS