BRAKKER

Brakker

Brakker er en praktisk og fleksibel løsning når en har behov for en midlertidig eller mobil bygning. Enten du trenger et midlertidig kontor, en pop-up butikk eller mer lagerplass, er brakker en ideell løsning. Våre brakker er utformet med presisjon og høy kvalitet – perfekt for deg som ønsker en spesialtilpasset brakke!

Les mer om våre brakker.

VÅRE BRAKKER TIL SALGS:

BRAKKER FRA GLOBAL STILLAS

Brakkene du kjøper hos oss passer utmerket som mobile og midlertidige, eller faste salgs- og visningssteder. I vårt sortiment finner du ulike brakker som kan brukes som kontorer, spisesteder, butikker, lager eller annet. Brakkene fra Global er laget av høy kvalitet og utformet med et moderne utseende, for å passe tilhørende bebyggelse.

På jakt etter en brakke for begrenset periode? Vi tilbyr også utleie av brakker.

SKREDDERSYDDE BRAKKER

Som forhandler forstår vi at kunder har unike behov, derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å oppfylle kundens ønsker. Våre brakker selges med standardmål (6,0 m × 2,5 m), men kan også tilpasses etter kundens ønske. Om du har behov for flere rom kan vi montere skillevegger hvor som helst, for å dele brakken opp. I tillegg kan vi montere toalett, dusj, kjøkkenkrok osv.

Vi tilbyr flere ulike spesialtilpassede løsninger til brakkene. Les mer om tekniske detaljer her!

VELG RIKTIG TYPE BRAKKE

Med et mangfold av forskjellige brakker på markedet, inkludert spisebrakke, arbeidsbrakke, kontorbrakker og lagerbrakker, kan det være vanskelig å vite hvilken som passer til ditt behov. Det viktigste er imidlertid at du velger en som passer til dine preferanser. Fordelen med brakker er allsidigheten, som vil si at de kan tilpasses flere ulike formål, alt etter hva du selv ønsker. Enten du ønsker en skreddersydde brakker eller en standard kontorbrakke, finner du det hos oss!

Vi har levert brakker til flere prosjekter over hele Norge. Ta en titt på våre prosjekter!

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM BRAKKER

Hva er en brakke?

En brakke er en fleksibel bygning som kan tilpasses etter behov og ulike formål. Den benyttes vanligvis på byggeplasser i forbindelse med nybygg, eller som et midlertidig lokale for kontor- eller oppholdsrom.

Hvor mye koster en brakke?

Prisen på en brakke påvirkes av mange faktorer: størrelsen, antall vinduer og dører, type fasade, isolasjon og evt ekstra utstyr. Interessert i en brakke? Send oss gjerne en forespørsel, da svarer vi så raskt som mulig.

Hvor stor er en brakke, og hvor mye veier den?

En standard brakke er 2,5m x 6m, og veier ca. 2,5 tonn. Vi kan også levere med andre dimensjoner etter ønske. Max størrelsen på en brakke som leveres uten følgebil er 2,9m x 7m. Blir brakken større er det nødvendig med følgebil.

Hvordan blir brakkene transportert til riktig plassering?

For å minimere fraktkostnadene, pleier Global Stillas å levere kontorbrakker til hele landet ved hjelp av lastebil uten kran. Deretter må enten kunden eller Global Stillas AS organisere lossing på leveringsstedet – vi anbefaler lossing med kranbil eller gaffeltruck.

På korte avstander har vi mulighet til å levere med kranbil eller med bil uten kran. Leverer vi uten kran, må kunden selv arrangere lossing med gaffeltruck eller kranbil.

KONTAKT OSS!

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vårt team vil være mer enn glade for å hjelpe deg.