Rullestillas til leie

Rullestillas til leie

La oss illustrere et vanlig problem: Du har to gamle lamper i stuen som skal byttes ut. Taket er akkurat for høyt til at du når opp med en stige, og du innser at det er nå du skulle hatt et rullestillas! Ved å leie et rullestillas får du de ekstra høydemeterne og komforten, den perioden du trenger det. Et rullestillas er ideelt for deg som skal gjennomføre prosjekter som krever mobilitet og en pålitelig arbeidsplattform. Det ivaretar god ergonomi, som fører til mindre press på kroppen. Leie av rullestillas gir deg et stillas som kan brukes inne og ute – alt ettersom hvilket behov du har.

Kanskje du vurderer å investere i et eget rullestillas? Dette alternativet er spesielt perfekt for fagfolk som elektrikere, malere, eller de som utfører flere mindre prosjekter på ventilasjon. Utforsk vårt brede utvalg av rullestillas og foldestillas, for å finne den perfekte løsningen for ditt behov!

Global Stillas tilbyr rullestillas til leie og leasing!

Når du leaser eller leier rullestillas hos Global Stillas, får du den ekstra smidigheten for arbeid i høyden. I vårt sortiment finner du både solide rullestillas i ulike størrelser, samt pålitelige foldestillas med eller uten rekkverk. Vi tilbyr en leieperiode på minst 1 uke. Som nevnt tidligere er fordelen med å leie at du fraskriver deg ansvaret så fort avtalen er over. Det betyr at rullestillaset leveres tilbake, og du trenger ikke bekymre deg for oppbevaring.

Ønsker du å leie for en lengre periode, kan vi tilby leasing på mellom 3 og 5 år, alt etter ditt ønske. Fordelen med å lease et rullestillas er at når perioden er over har du tre mulige valg: du kan fortsette å leie til lavere pris, få kjøpe utstyret til en fornuftig pris eller si opp avtalen og levere stillaset tilbake.

Trenger du hjelp til å finne riktig rullestillaset til leie eller leasing for ditt prosjekt, ikke nøl med å ta kontakt. Fyll ut skjemaet nedenfor, så kommer vi med et hyggelig tilbud!

Kontakt oss